Logo CTT
CTT | Over ons
 

Wie zijn wij?

Als touroperator is CTT Groepsreizen gespecialiseerd in allround groepsreizen, incentives en reizen op maat. Wij helpen jou graag bij het plannen van de perfecte reis, of het nu gaat om een stedentrip, schoolreis, een langere vakantie of een bedrijfsuitje. Wij zorgen voor zorgeloze reizen, zonder onverwachte kosten. Zo kun jij je concentreren op het genieten van jouw reis. Je kunt steeds rekenen op onze uitstekende klantenservice. Ons team van ervaren Travel Designers staan altijd voor jou klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en professionele touroperator voor jouw volgende reis? Aarzel dan niet ons te contacteren. Geen groepsreis is ons te gek en we kijken ernaar uit om jou te helpen bij het plannen van jouw volgend avontuur.

Contacteer ons!

Voorbeeldprogramma’s

We geloven in het belang van een perfecte mix tussen inspanning en ontspanning tijdens een reis. Onze creatieve programma's zijn ontworpen om jou de beste ervaring te bieden, waarbij we verschillende activiteiten combineren, van culturele bezoeken tot leuke uitstappen en ontspanning. Ons doel is om jou te laten genieten van een unieke en onvergetelijke reiservaring.

Alle voorbeeldprogramma's kunnen worden aangepast naar jouw unieke reiswensen.

Bekijk ons aanbod voorbeeldprogramma’s

 
 

Schoolreizen

Een schoolreis organiseren kan een hele uitdaging zijn. Daarom zijn wij er om jou te ontzorgen en te helpen bij het plannen en uitvoeren van educatieve reizen voor jouw leerlingen. Onze reizen zijn zo ontworpen dat ze een educatieve meerwaarde bieden en elke leerling iets bijbrengen, niet alleen op schoolgebied, maar ook op persoonlijk vlak. We begrijpen dat elke schoolreis uniek is, daarom kunnen al onze vooraf opgestelde reizen aan jouw specifieke reiswensen worden aangepast. We nemen graag de tijd om een reis op maat voor jou samen te stellen. Onze creatieve programma's zijn ontworpen om u de beste ervaring te bieden, waarbij we verschillende activiteiten combineren, van culturele bezoeken tot sportieve uitdagingen en ontspanning.

Ontdek onze schoolreizen

Teambuildings

Teamwork, makes the dream work. Het samenstellen en organiseren van een succesvolle en leuke teambuilding is geen gemakkelijke taak. Daarom bieden wij jou vooropgestelde teambuildings aan of we gaan graag aan de slag met het creëren van een op maat gemaakte teambuildingervaring speciaal voor jouw team.

Heb je een leuk idee voor jouw volgende teambuilding maar weet je niet waar te beginnen? Wij staan klaar voor jouw en jouw team!

Meer informatie over onze teambuildings.

 

Maak kennis met ons CTT Groepsreizen team.

We zijn een trots team van getalenteerde en gepassioneerde professionals, die frisse ideeën en een nieuwe overkoepelende boodschap brengt: "What you see, is what you get". Wij geloven in een eerlijke en transparante communicatie en streven naar een 'No hidden cost'-mentaliteit. Wij zetten ons dagelijks in voor een onvergetelijke reiservaring en zorgen ervoor dat elke reis op maat wordt gemaakt en aan al uw wensen voldoet.

Samen zorgen we voor een unieke reisbeleving die u niet snel zult vergeten.

team member
Robbe De Wulf
OPERATIONAL MANAGER

Tel. +32 56 505 986
robbe@ecsgroup.be
team member
Dominique Vanden Berghe
PROCUREMENT

Tel. +32 56 505 986
dominique@ctt.be
team member
Wouter Feys
TRAVEL DESIGNER

Tel. +32 56 505 986
wouter.feys@ctt.be
team member
Emma Van Belleghem
MARKETING & COMMUNICATIE

Tel. +32 56 505 986
emma@ecsgroup.be
team member
Wouter Soen
SALES MANAGER


Tel. +32 56 505 986
wouter.soen@ctt.be
team member
Glenys Vandenberghe
COMMERCIEEL REISSPECIALISTE GROEPEN

Tel. +32 56 505 986
glenys@ctt.be